Condicions d'ús i compra
 
Les condicions generals d'ús i les condicions de venda que aquí es descriuen, regulen el lloc web Calidoscopijocs.cat, propietat de Joan Pere Oliver (en endavant empresa), amb domicili a Banyoles C/ Llibertat, 5 , Girona, NIF: 403117689T També és propietat de Joan Pere Oliver tots els drets sobre els continguts, les imatges, textos i disseny, de manera que utilitzar aquesta pàgina web i registrar-se com usuari pressuposa l'acceptació de les condicions que es detallaran a continuació sense excepcions. No es pot reproduir, transmetre o explotar el contingut d'aquesta pàgina en cap sentit.


Drets de propietat intel lectual i industrial.


Els textos, imatges, sons, animacions, vídeos i la resta de continguts d'aquest web, són propietat de Joan Pere Oliver
Tots els logotips, marques i dissenys industrials que apareixen en www.calidoscopijocs.cat formen part dels drets de Propietat Industrial i Intel.lectual registrats per Joan Pere Oliver quedant prohibida qualsevol modalitat d'explotació total o parcial, és a dir, la reproducció, distribució, comunicació pública i transformació sense l'autorització expressa de Joan Pere Oliver. Es prohibeix la divulgació, utilització, transmissió, distribució, reproducció i transformació, total o parcial, en qualsevol suport o mitjà, conegut actualment o de futur descobriment, dels continguts d'aquest web sense el previ i / o exprés consentiment de Joan Pere Oliver, llevat que s'indiqui el contrari o el seu ús sigui títol personal i no vulneri els drets reconeguts a Joan Pere Oliver per la legislació vigent.

 
Els nostres productes
 
Tots els nostres productes inclouen el 21% IVA i altres impostos que els correspongui, el preu i la disponibilitat són vàlids a excepció de final d'existències o en cas d'error tipogràfic. Les comandes s'atendran segons ordre d'arribada, si s'acabaran les existències contactarem al client segons les dades de què disposem i li proposarem un producte de característiques similars, fins a obtenir una resposta clara, no reiniciarem el procés de comanda.
 
Regals i promocions
 
Des del nostre lloc web, es realitzen diferents ofertes i promocions. En cap d'aquests casos són acumulables, si hi hagués un malentès el solucionaríem posant-nos en contacte amb el client.